Hvaler i Ecuador


Verdens Bedste hvaler i Montanita EcuadorEcuador nu! Vi er i en cool lille hippie by ved vandet a.k.a. Montanita. Vildt meget gang i den her, stemningen er umiddelbart en del bedre end Mancora, som vi var i sidste uge. Fuld skrald paa bargaden, med frisk frugt og rom for peanuts.

Mancora: Der var laekkert vejr, men det hostel vi boede paa, Loki, var bare lidt for stort og upersonligt. Der var lidt for mange strandloever, med lidt for meget testetoron i kroppen. Lidt for meget af det hele, proever jeg nok at sige. Vi kommer nok forbi igen paa min foedselsdag d. 31 juli og laver et pitstop, men det bliver paa byens andet hostel, hvor der er en mere tranquilo stemning.

Montanita har masser af goeglere i gaderne (bonus info: goeglerne kalder sig selv for Artisan), de fleste er helt talentloese og de har absolut ingen selvkritik. Man kan dog give dem at de goer det de har lyst til. Jeg synes bare ikke det er iorden at sende en hat rundt og kraeve penge, naar man spiller daarligere paa trommen og klimrer vaerre paa guitaren end undertegnede.

Det var en klagesang. Og her kommer en til. Vi har paa 3 dage formaaet at oedelaegge eller miste foelgende, og hold nu fast, 1x ipod(!!), 1x Rayban solbriller, 1x mobiltelefon(!!), 1x CD-rom drev(!!), 1x Pas(!!), 1x Kamera(!!). Karma is a bitch.

HVALER! Vi saa hvaler idag. Bardehvaler. Vil skyde paa de var ca. 15m. Det er et motherfucker stort dyr skulle jeg hilse at sige. De kom 2-3 stykker helt taet paa os, og svoemmede under vores fiskerbaad.

Det var ihvertfald en kaempe oplevelse at se det dyr.

Er kommet igang med en bog kaldet “The Millionares”, var solgt da jeg slog op et random sted og foerste saetning var “It´s sweet man, but not as sweet as my GOLD PLATED PASTA!” – taenker det er godt at laese lidt for sjov og komme i form inden uni starter om et maaned.

-Verdens Bedste

,